InvalPool voor de beste invallers in het primair onderwijs

De beste invaller dankzij InvalPool.nl

Op zoek gaan naar een goede invaller voor het primair onderwijs is niet altijd eenvoudig, vooral omdat de kwaliteit van de opleiding van onmiskenbaar belang is. InvalPool.nl is dé online vervangingsmanager voor het primair onderwijs, en biedt de beste vervangingssoftware aan. Hierdoor is het mogelijk om in een mum van tijd de beste vervanging te vinden, allemaal op basis van een overzichtelijk en vernieuwend systeem.

De voordelen van InvalPool

Een vervanger vinden is mede door de huidige regelgeving en afspraken van de CAO 2016-2017 nog ingewikkelder geworden van vroeger, zeker als kwaliteit belangrijk is. Daarbij maken de Wet Werk en Zekerheid, de samenwerking met de andere besturen en de uitvoering van het opgestelde vervangingsbeleid in een vervangingspool een efficiënte aanpak des te belangrijk.

InvalPool pakt uit met een vernieuwend softwarepakket dat de uitvoering van het vervangingsbeleid eenvoudiger helpt maken. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de CAO-bepalingen en alle wettelijke voorschriften, met als doel de allerbeste invaller te vinden voor het primair onderwijs. Kwaliteit staat hier centraal.

De diverse functies van InvalPool.nl

Via de InvalPool software kunnen er verschillende functies gebruikt worden, waaronder het zoeken naar de beste match voor vervanging. Daarnaast kan er gekeken worden naar rapportages en de CAO en wetgeving, om te controleren of alles juridisch verantwoord gebeurt.

Een digitale weekstaat biedt overzicht over de planning, en belangrijke documenten kunnen bezichtigd worden op de documentenopslag. Tenslotte beschikt de software over een berichtenservice om snel en eenvoudig contact op te nemen met invallers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *