Invalpool: hulp in momenten van nood!

Invalpool helpt u wanneer je het het meest nodig heeft
Niemand wenst het u toe, maar het gebeurt wel regelmatig: u bent schooldirecteur en één van uw leraars valt plots uit. Dan hebt u nood aan hulp en wilt u zo snel mogelijk een vervanger vinden. Invalpool.nl helpt u hierbij op een makkelijke, snelle en efficiënte manier.

Hoe werkt Invalpool precies?
U kan Invalpool.nl beschouwen als een grote database. Hierin vindt u verschillende leerkrachten die beschikbaar zijn om in te springen waar nodig is. Deze leerkrachten houden hun agenda zelf bij, zodat u steeds ziet wie er voor welke dagen vrij is om bij u te komen lesgeven. U hoeft ze maar te boeken en u krijgt onmiddellijk een overzicht van alle bijkomende kosten (bijvoorbeeld vervoerskosten of kosten voor lesmateriaal).

Tal van mogelijkheden met Invalpool
Vermits dit om tijdelijk personeel gaat, zijn hier alle gangbare wetgevingen en CAO’s van toepassing. Invalpool.nl helpt u hiermee en meldt het u als u in overtreding zou zijn. Dit is dus alvast een zorg minder voor u. Daarnaast zijn er op deze website heel wat rapportages mogelijk en u kunt via de sms- en mailfuncties bepaalde groepen leerkrachten bereiken. Daarnaast is Invalpool ook te koppelen met bijvoorbeeld uw bestaande salarisadministratie. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van wat deze site u kan bieden.

In het kort samengevat is Invalpool een handige tool waarmee u zonder zorgen de geschikte invaller vindt voor uw school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *